Mittandrahem.nu
Hus och hem i en salig röra

På landet eller i stan?

augusti 24, 2011 13:11 by Admin
Nästa sak som slår mig är den ständiga diskussionen som är så intressant och det är nämligen huruvida man vill so i stan eller på landet. Det är alltid lika kul att föra den här diskussionen. För mig personligen som alltid har bott i stan är detta på något sätt det naturliga. Nu menar jag inte att alla som alltid har bott i stan automatiskt för alltid vill bo i stan men för mig är det så. Jag trivs i stan. Jag trivs med bullret, med att ha mycket folk runt omkring mig och så vidare med allt som stadslivet för med sig. Men jag förstår samtidigt dem som verkligen just på grund av allt det som för mig är fördelar väljer att istället bosätta sig på landet. Landet har en viss charm och jag kan trivas på landet också men för mig räcker det med en helg.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt