Mittandrahem.nu
Hus och hem i en salig röra

Mitt hem nu

december 15, 2011 08:22 by Admin
Jag har ju tidigare skrivit om hur jag bodde i Sverige om hur min lägenhet såg ut och så vidare. Nu tänkte jag skriva hur jag bor just nu i Filippinerna för det skiljer sig en hel del. Det boendet som vi har nu är tillfälligt kan man säga. Vi har nu bott här i två månader och kommer att stanna en månad till. Men så som vi bor just nu, så kan man säga att mitt hem är mycket mindre än det som jag hade i Sverige. Mitt hem består numera av ett enda rum och toalett. I rummet har vi en säng, ett bord med två stolar, en garderob och en liten hylla med en liten TV på. I samma rum finns ett litet kök. Egentligen vet jag inte om man kan kallad det kök eftersom det bara är en diskho och lite disk. Sedan har vi en liten toalett också och det är allt. Det låter lite. Ja, det gör det men det fungerar utmärkt.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt