Mittandrahem.nu
Hus och hem i en salig röra

Mitt hem i Filippinerna

juni 24, 2012 12:54 by Admin
Som jag skrev tidigare så bor jag numera i Filippinerna och jag har redan nämnt att det även i mitt hem är så att mitt kök och vardagsrum sitter ihop så att säga. Utöver det så är det väl kanske inte så särskilt mycket mer som skiljer sig mellan den här lägenheten och den som jag hade i Sverige. Förutom storleken vill säga då den här lägenheten är något mindre än den vi hade i Sverige men annars så är även denna en två med ett litet badrum. Det som är lyxigt här är att vi har två balkonger vilket fyller en annan funktion än att det bara är fint och lyxigt och det är nämligen att det blir drag i lägenheten vilket är viktigt här då det många gånger är väldigt varmt. En bonus är ju naturligtvis att vi har en jättefin utsikt då vi bor högt upp i ett höghus.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt