Mittandrahem.nu
Hus och hem i en salig röra

Hus i Filippinerna

juni 22, 2012 21:06 by Admin
Jag bor numera i Filippinerna och jag har lagt märke till hur annorlunda en del saker ser ut här när det gäller ett boende både då det handlar om en lägenhet men också om hus. Den allra största skillnaden som är ganska påtaglig är det att här sitter liksom köket alltid ihop med vardagsrummet. Köket är aldrig en enskild del, aldrig ett enskilt rum så att säga utan det är snarare bara en del av vardagsrummet. För oss i Sverige skulle det här vara otänkbart då vi är vana vid att köket ska vara en enskild del i ett hus men här har jag än så länge inte sett ett enda hus som är byggt på det sättet. Det är faktiskt en ganska intressant iakttagelse måste jag säga. Jag bor själv nu i en lägenhet som är byggt på detta sätt och jag har vant mig.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt