Mittandrahem.nu
Hus och hem i en salig röra

Hus eller lägenhet?

augusti 28, 2011 13:14 by Admin
Ska man bo i ett hus eller i en lägenhet? Mycket intressant fråga tycker jag. Och det råder det med stor sannolikhet olika meningar kring. Men jag kan här bara tala för mig själv och säga samma sak som jag sade när jag skrev om att bo på landet eller i stan, nämligen det att jag själv i hela mitt liv har bott i lägenhet och att detta är vad jag själv föredrar. Visst har tanken på att bo i hus slagit mig och visst verkar det lockande speciellt på sommaren med en egen trädgård där man kan ligga och sola och grilla och så vidare men jag vet samtidigt att det inte är något för mig, speciellt med tanke på allt jobb som finns att göra med ett hus. Och det är mycket jobb och är man själv inte händig och inte kan fixa så mycket på egen hand ja, då blir det en dyr historia.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt