Mittandrahem.nu
Hus och hem i en salig röra

Förändringar i mitt liv

december 14, 2011 08:22 by Admin
Mitt liv har ändrats i mångt och mycket nu på bara några månader. Det innebär att också mitt hus eller rättare sagt framför allt hur mitt hem och hur jag bor nu har ändrats. Jag kan börja med att berätta vad ändringen innebär och det är nämligen att jag har flyttat från Sverige. Jag har flyttat från Sverige till Filippinerna. Filippinerna är ett land som i många avseenden skiljer sig från Sverige. Det är en del saker här som liknar Sverige men det är betydligt fler saker som skiljer sig. En av de sakerna som skiljer sig mellan Sverige och Filippinerna är boendet. Boendet över lag men också boendet för oss just nu. Sedan är det också att boendet skiljer sig i allmänhet. Standarden på boendet skiljer sig avsevärt mellan Sverige och Filippinerna. Det kommer jag att skriva om nu i de kommande inläggen. Mycket kommer att handla om hus och hem i Sverige jämfört med Filippinerna.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt