Mittandrahem.nu
Hus och hem i en salig röra

Evas nya hus

augusti 29, 2011 13:14 by Admin
Förr några helger sedan var vi och besökte min sambos mamma i hennes nya hus. Hon har inte bott där så länge, ett antal månader bara och min sambo hade försökt att beskriva för mig hur det var där. En idyll hade han sagt. Ett hus som låg långt ute på landet med en massa skog och grönt så långt ögat kunde nå. Och han hade inte fel. Det var verkligen en idyll. Så otroligt fint. Långt från stan (vilket egentligen inte borde locka mig med tanke på att jag gillar stan) men just då när vi var där älskade jag det. Jag trivdes så bra! Det var så lugnt och det fanns inte speciellt mycket att göra. Bara att ta det lugnt och njuta av naturen som fanns runt omkring. På morgnarna var jag ute och joggade och passerade en massa hagar med kor och hästar och det var verkligen en idyll.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt