Mittandrahem.nu
Hus och hem i en salig röra

Den ostädade sanningen

augusti 25, 2011 13:12 by Admin
För ett antal månader sedan såg jag på Nyhetsmorgon på TV4 som jag alltid brukar göra varje morgon. Jag gillar programmet för att de har så olika personer som de intervjuar och så många olika teman som de diskuterar. Den här gången fastnade jag vid en intervju med en kvinna som hade målat och skrivit en bok som heter ”Den ostädade sanningen”. Om jag inte minns fel hade hon även en blogg med samma namn. Hennes syfte med det här var att visa ett enligt henne ”vanligt” hem. Ett hem som inte alltid är så välstädat, så perfekt som vi de hem som vi se i olika tidningar eller tv-program. Hon började med att lägga upp bilder på sitt eget hem när det var som stökigast och ganska snart därefter fick hon in en massa bilder från andra med. Mycket intressant tycker jag med en person som vågar sticka ut på det sättet.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt